Detail [›]
-
 

Odkazy

Knihy

"Výroba medoviny", František Hájek, nakladateství A. Reinwart, Praha 1899

 "Výroba medoviny, medových vín a likérů", Svoboda, Jaroslav, ZÚVS, Praha 1935

"Kniha o medovině", Libor Dupal, nakladatelství Maťa, 2004

"Domácí vína, piva, likéry a medoviny", Jiří Cibulka, nakladatelství GEN, 2003

 "Brewing Mead“, Gayre, Robert, Brewers Publications, Boulder CO 1986

"Bylinná piva", Stephen Harrod Buhner, nakladatelství VOLVOX GLOBATOR, 2002

Články

Sroka P., Tuszynski T., 2007: Changes in organic acid contents during mead wort fermentation, Food Chemistry 104 (2007) 1250–1257

Rhim J. W.; Kim D. H.; Jung S. T.: Production of fermented honey wine, Korean-Journal-of-Food-Science-and-Technology. 1997; 29(2): 337-342

Nagodawithana T. W., Castellano C, Steinkraus. H.: Effect of Dissolved Oxygen, Temperature, Initial Cell Count, and Sugar Concentration on the Viability of Saccharomyces cerevisiae in Rapid Fermentations, APPLIED MICROBIOLOGY, Sept. 1974, p. 383-391