Odkazy
Knihy
"Výroba medoviny", František Hájek, nakladateství A. Reinwart, Praha 1899
"Výroba medoviny, medových vín a likérů", Svoboda, Jaroslav, ZÚVS, Praha 1935
"Kniha o medovině", Libor Dupal, nakladatelství Maťa, 2004
"Domácí vína, piva, likéry a medoviny", Jiří Cibulka, nakladatelství GEN, 2003
"Brewing Mead“, Gayre, Robert, Brewers Publications, Boulder CO 1986
"Bylinná piva", Stephen Harrod Buhner, nakladatelství VOLVOX GLOBATOR, 2002
Články
Sroka P., Tuszynski T., 2007: Changes in organic acid contents during mead wort fermentation, Food Chemistry 104 (2007) 1250–1257
Rhim J. W.; Kim D. H.; Jung S. T.: Production of fermented honey wine, Korean-Journal-of-Food-Science-and-Technology. 1997; 29(2): 337-342
Nagodawithana T. W., Castellano C, Steinkraus. H.: Effect of Dissolved Oxygen, Temperature, Initial Cell Count, and Sugar Concentration on the Viability of Saccharomyces cerevisiae in Rapid Fermentations, APPLIED MICROBIOLOGY, Sept. 1974, p. 383-391